Lisa Miller is hoogleraar psychologie en onderwijs aan Columbia University en is oprichter van het Spirituality Mind Body Institute, het eerste Ivy League-afstudeerprogramma in spiritualiteit en psychologie.

Ze heeft haar werk gepubliceerd in onderzoekstijdschriften als JAMA-Psychiatry, American Journal of Psychiatry en Journal of the American Academy of Child & Adolescent Psychiatry. Haar innovatieve onderzoek heeft zich gericht op kwantificeerbare effecten van spiritualiteit op gezondheid, veerkracht en bloei, en een algeheel heilig en vreugdevol leven. Haar klinische en consultatieve werk richt zich op spiritueel bewustzijn en spirituele groei, voor individuen, gezinnen, groepen en organisaties.

Dr. Miller is redacteur van The Oxford Handbook of Psychology and Spirituality en co-redacteur van het APA-tijdschrift Spirituality in Clinical Practice. Ze is verkozen tot Fellow door de American Psychological Association en voor de Virginia Sexton Mentoring Award van afgestudeerde studenten. Ze studeerde af aan Yale en behaalde haar doctoraat aan de Universiteit van Pennsylvania van Martin Seligman.


www.lisamillerphd.com


Maandelijkse update

Krijg 1 keer per maand

de nieuwe blogs in je inbox

Je krijgt 1 keer per maand een mail.

Geen continue stroom van nieuwtjes en fantastische aanbiedingen, geen puinhoop in je inbox. Elke eerste van de maand een overzicht van mijn nieuwe blogs, en verder geen bullshit.

Als je liever vaker leest, volg mijn blog dan via RSS of via de directe email notificaties. Onderaan deze pagina kun je je abonneren.

De Gewone Vrouw maakt op dit moment geen gebruik van social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.