Een satirische liefdesbrief over ideaalbeelden, tijdsgeest, hypes en trends.

Lieve lieve vrouw,

Ben jij wel een ECHTE vrouw? We horen het te pas en te onpas. Dan rijst dus de vraag: Wat is in vredesnaam een “echte vrouw”?  Wie bepaalt dat? Nou, dat is simpel: je peergroup. Elke subcultuur heeft zo zijn voorkeuren en huisregels.

De Gewone Vrouw dook dapper in de oceaan van holistische, spirituele en religieuze ‘echte vrouwen’ en vocht als een ware krijger met de Tijdsgeest die deze oceaan onveilig maakt. Ze kwam gelukkig weer veilig boven. De Tijdsgeest probeerde haar te verleiden om zichzelf te verlaten. Door haar te vertellen dat ze zoveel mogelijk moest lijken op een van de prototypes die de Tijdsgeest ontwikkeld had:

  • De Oervrouw of de Wilde Vrouw
  • De Godin
  • De Feministe
  • De Neo Feministe
  • De Nieuwe Vrouw
  • De Nieuwe Eva (de oude Eva mag echt niet meer van de Tijdsgeest)

Om te kunnen overleven in de oceaan moest De Gewone Vrouw de Tijdsgeest naar het Licht begeleiden door vliegensvlug een zelfhulpboek te schrijven met een Belangrijk Probleem en een Universele Oplossing die Vliegensvlug en Voor Iedereen Werkt.

Hou je vast Lieve Lezer … daar gaan we. Na het lezen van de SUPERwijsheid die ik nu ga onthullen zal je wereld nooit meer hetzelfde zijn. Het leven zal makkelijker worden, je zult geld als water verdienen en iedereen zal zich afvragen hoe je dat voor elkaar krijgt.  Ben je er klaar voor?

Het Probleem:
In je verschillende levensfases herken je jezelf ongetwijfeld in meer dan 1 type vrouw. Helaas heeft de mensheid nogal een pittige geschiedenis en hardnekkige gewoonte op het gebied van genderidentiteit en het omvormen en kneden van vrouwen. Als je eenmaal bent geworteld in een van de rolmodellen die de tijdgeest heeft geïntroduceerd, kan sociale druk je beletten om verder te groeien en een authentiek mens te worden.

Hoera, dat probleem heb ik voor je opgelost!
De mensheid heeft een universele vrouw nodig waar álle vrouwen zich in herkennen, in elke levensfase en elk tijdperk van de mensheid. Ik heb FANTASTISCH nieuws voor je: Die vrouw is er nu.

Toen ik De Gewone Vrouw bedacht heb ik haar gebaseerd op 2 opmerkingen die ik het meeste gehoord heb:
– Tja, ik ben “gewoon mezelf” hoor!
– Ik ben “gewoon anders”.

Ben jij ook een Gewone Vrouw?
Binnenkort kun je mijn boek verwachten waarin ik je stap voor stap meeneem in de Prachtige Wereld van De Gewone Vrouw.

Na het lezen van mijn boek weet je precies:
– Wat ze doet
– Wat ze niet doet
– Wat ze eet
– Wat ze niet eet
– Wat ze leest
– Wat ze niet leest
– Welke politieke partijen ze aanhangt
– Welke politieke partijen echt niet meer kunnen
– Waar ze shopt
– Welke winkels ze vermijdt
– en nog véél meer.

Mijn bestseller ligt over 3 maanden in alle boekwinkels in Nederland. 
Al je andere zelfhulp boeken kun je gewoon weggooien. Je hoeft na het lezen van mijn boek nooit meer onzeker te zijn. Er is nu een universeel hokje waar alle vrouwen in passen. Geen druk van hypes meer, geen dwingende tijdsgeest meer. Je kunt gewoon gewoon zijn.

Dit is een VERBINDEND boek voor de hele SAMENleving.
Koop De Gewone Vrouw ook voor je zus en je beste vriendin. Problemen met je man? Laat hem De Gewone Vrouw lezen en er zal weer een natuurlijke vorm van begrip en respect groeien tussen jullie. De Gewone Vrouw brengt balans en harmonie op collectief en individueel niveau. Deze bestseller moet je in de kast hebben als moderne vrouw met zelfkennis en eigenwaarde.

Lieve vrouw, het gebeurde niet zomaar dat je op deze pagina terecht kwam. Je ziel wilde hier zijn. We horen bij dezelfde tribe. Daarom krijg je een SUPERkorting van 5% als je mijn bestseller nu alvast pre-ordert. Ik geloof in jouw gewoonheid. Jij toch ook?

Liefs en knuffels van

DE GEWONE VROUW


Maandelijkse update

Krijg 1 keer per maand

de nieuwe blogs in je inbox

Je krijgt 1 keer per maand een mail.

Geen continue stroom van nieuwtjes en fantastische aanbiedingen, geen puinhoop in je inbox. Elke eerste van de maand een overzicht van mijn nieuwe blogs, en verder geen bullshit.

Als je liever vaker leest, volg mijn blog dan via RSS of via de directe email notificaties. Onderaan deze pagina kun je je abonneren.

De Gewone Vrouw maakt op dit moment geen gebruik van social media.